Ben jij er klaar voor om hard werken te verruilen voor slim werken? Door de samenwerking te pakken op het gebied van doelen stellen, acties formuleren en plannen. Stap voor stap jouw plannen en dromen realiseren, met werkbare, haalbare en tastbare acties. In ons dagelijks contact, wat plaatsvind in dezelfde tool als waarin we onze acties plannen, blijf jij gemotiveerd om acties aan te pakken. 

In de focusteams maken we gebruik van de scrum projectaanpak. Een vernieuwende manier van samenwerken met een geweldige structuur die jou meer overzicht gaat bieden.

28 januari start er een nieuw focus team
Jouw investering voor een focusteam starttraject van 3 maanden is €200,-

Ik kijk dankbaar terug op de afgelopen maanden. Het eerste focusteam ging vliegend van start. Ze hebben zulke prachtige dromen voor hun business, en het is zo gaaf om te zien welke stappen er zijn gezet. Ze hebben zichtbaar plezier in hun samenwerking. 

Ook voor mij is het de sleutel tot het zetten van grote en spannende stappen. Ik was eerder beschamend veel tijd kwijt aan het staren naar mijn scherm. Als ik nu naar mijn scherm kijk zie ik overzicht. Ik zie wat ik als eerste op kan pakken om mijn doelen te halen. 

 

Samen jouw dromen en plannen omzetten in acties.

3-6 ondernemers

In een team van 3-6 ondernemers werk je intensief samen in het doelen stellen, acties formuleren en plannen. Inhoudelijk werkt ieder aan zijn eigen business.

4 weken

Je stelt doelen en plant je acties in perioden van 4 weken. Dit noemen we een sprint.

2 lijsten

Op je backlog verzamel jij al je to do items. Elke sprint schuif je de items met de hoogste prioriteit naar je sprintlog. Met deze items ga jij de komende 4 weken aan de slag.

3 online sessies

We starten week 1 met de sprintplanning. In week 3 komen we bij elkaar voor de review, een demonstratie en feedback sessie om jullie successen te vieren. Eind week 4 sluiten we af met de retrospective, een evaluatie sessie.

Trello

Voor het online plannen en voor onze dagelijkse communicatie gebruiken we de gratis online planningstool Trello. Dagelijks delen jullie hier jullie dagstart.

Kosten

Je betaald per sprint €75,- (exclusief BTW)
Een focusteam starttraject is voor 3 maanden en kost €200,-
Dat is inclusief
€25 warm welkom korting én een kick-off week.

06-24604433

Heb je vragen? Bellen of mij een app sturen is de snelste manier om mij te bereiken. 

coach@arinakuijpers.nl

Aanmelden voor het volgende te starten focusteam kan door mij een mail te sturen.