Hallo, ik ben Arina

Met de inkt van mijn diploma net droog stapte ik 11 jaar geleden naief en vol dromen het ondernemerschap in. 

Ik leerde vallen en opstaan, vliegen en landen en groeide van meisje naar business vrouw.

Ik woon in Amersfoort, ben getrouwd met een knappe ICT’er die scrum werkt, en moeder van Marit (5 jaar) en Lars (3 jaar). Ik ben een structuur junkie, mijn leven loopt soepeltje dankzij mijn planner en lees heel erg graag.

Al tijdens mijn studie wist ik het zeker. Ik wilde ondernemer worden. Dat ik 11 jaar na mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel zou bouwen aan mijn derde bedrijf, had ik als twintiger niet kunnen voorspellen. 

Drie prachtige bedrijven, die als bestemmingen op een wereldreis, alle drie een zeer belangrijke rol spelen en hebben gespeeld in mijn ontwikkeling. 

Het ondernemerschap is een reis waarin ik de vrijheid heb gevonden om te zijn wie ik ben en te doen waar ik het allerbeste in ben.

Zoals op elke reis, neem je jouw belevenissen mee in je rugzak naar je volgende bestemming. Mijn rugzak zit vol met ondernemerservaringen. Leerzame en soms pijnlijke lessen, een mega pakket aan vaardigheden en mooie herinneringen.

Arina Kuijpers Coaching

Na een aantal pittige uitnodigingen van mijn lichaam om mijn leven anders in te richten, gaf ik het gevecht om te leven voor twee op. Na de dood van mijn zusje in 2009 en de zware jaren daarvoor waarin ze vocht tegen depressie, borderliner en een eetstoornis, verloor ik mezelf. Ik had geen idee wie ik zelf was.

Ik verlegde mijn focus van overleven naar leven, maakte mezelf prioriteit, leerde mezelf kennen en vond daarin de liefde van mijn leven: Mezelf. Ik liet mij coachen, dook de diepte in, genoot intens van mijn ontwikkeling en volgde een opleiding tot coach.

Coachen is voor mij als thuiskomen.
Alsof alles wat in mijn leven kwam, er was om mij hier te brengen. 

Liefs Arina

In 2014, een half jaar na de geboorte van mijn dochter, ontstond Liefs Arina vanuit mijn passie voor sieraden maken, en groeide uit tot een cadeau webwinkel voor moeder en kind. Liefs Arina gaf mij de ruimte om thuis te zijn bij mijn kinderen én te genieten van mijn creativiteit en het ondernemerschap. Het allerleukste vond ik deelnemen aan creatieve markten,  waar ik intens genoot van het contact met de bezoekers. Begin 2018 sloot ik de webwinkel om ruimte te maken vol focus te gaan voor Arina Kuijpers Coaching

Arina Evenementenorganisatie 

Maart 2018, twee weken na onze verhuizing naar Amersfoort, schreef ik Arina Evenementenorganisatie in bij de Kamer van Koophandel.  Mijn jaren in de evenementen- en festivalwereld waren één groot avontuur. Ik organiseerde publieks- evenementen met 100.000 bezoekers, was manager van een kunstlocatie en produceerde onder andere een theatervoorstelling, filmfestival en een internationaal congres. Als leerbedrijf had ik de eer jongeren op te leiden. Mijn 40+ urige werkweken combineerde niet met een jong gezin en in 2014 stopte ik met werken.

Als projectmanager was ik dé partner voor creatieve chaoten en improviserende impulswerkers. Ik bood ze in het proces van idee naar uitvoering structuur en overzicht. Met scrum voor ZZP’ers mag ik dit talent weer inzetten en dat is 100% genieten!